Naprej proti Korintskemu prekopu-nedelja.

Zdajle ko tole pišem je ura 10.10h po slovenskem času in +1h po grškem. Zjutraj sva hotela zbuditi Drevenške, pa se je oglašala samo Matjaževa tajnica. Z njo pa Andrej ni hotel govoriti.Potem sem se jaz spomnila, da je David imel rojstni dan, zato Vseeeeeeeeeeeenaaaaaaaajboooooljšeeeee!!

Ko pridemo domov, bomo kaki piknik zorganizirali v službi, ker v ponedeljek 4.maja, ima pa Danči rojstni dan. Mogoče bi šli spet na odbojko na mivki. Bomo videli. Vas že kar malo pogrešam, sem se takoj zapletla :o))

Mi mamo spet sonček in pridno plujemo proti Korintu, okoli so visoki hribi in nad njimi beli oblački. Vidljivost ni ravno dobra, a glavno da je sonček. Z Niko greva zdaj odigrat od včeraj obljubljenih pet rund človek ne jezi se.

Se slišimo zvečer.

This entry was posted in Hrvaška - Turčija 2009, Jadranje and tagged , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

En odziv na “Naprej proti Korintskemu prekopu-nedelja.”

  1. Franci pravi:

    Slišim, da je nekaj pomislekov glede javnosti mojih navedb o dogajanju v Sloveniji. No ja, še najbolj žal bi mi bilo, če bi vznemiril duh kakega Aristotela – pa ne Onasisa. Ko sem letel nad Egejskim morjem se mi je zdela razdalja do Turčije kar velika, vi pa govorite, da ste že na cilju? Imam pač žabarski augenmas! Sicer pa zanimivo branje in še vedno upam, da bo šla med pisateljice tudi Nika. Pozdrav, dedi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja